Selamat Datang! Penapis Air No. 1 di Malaysia.

Salam Sejahtera & Assalamualaikum! Selamat datang ke Anis Coway ! Tahniah kerana anda mempunyai kesedaran untuk memiliki air bersih.

Saya Anis, authorized COWAY Health Planner (ID: 568837) sedia membantu anda untuk mendapatkan produk berkualiti Pilihan No.1 Rakyat Malaysia. Telah berpengalaman membantu puluhan rakyat Malaysia untuk hidup dengan lebih SIHAT & CERIA! Anis boleh bantu anda untuk mengenali Coway (servis merangkumi seluruh Malaysia) sama ada online mahupun offline.

Mengapa COWAY Menjadi Pilihan Jutaan Rakyat Malaysia?

Testimoni 1 :
“Sedapnya rasa air Coway ni. Memang rasa lain la bila minum berbanding jenama X.. Rasa lagi halus. Anak-anak pun suka..”, – Faezah dari Bangi

SUPERHOT “VILLAEM” MODEL

Testimoni 2 :
“Alhamdulillah, seronoknya lah bila ada penapis air Coway ni. Tak perlu jerang air, tangki pun besar. Sangat sesuai lah dengan family akak yang ramai. Bila Hari Raya atau ada family event, lagi mudah. Tak perlu akak kelam kabut untuk sediakan air minuman. Tambahan akak ambil sekali dengan Penapis Udara, sangat berbaloi! “, – Ramlah, Dengkil.

The Greatest COMBO Ever!

Testimoni 3 :
“Setelah menggunakan penapis air Coway di restoran saya ni, saya dapat lihat para pelanggan yang datang sangat berpuas hati. Mereka kata lebih yakin untuk datang makan dan minum kerana kualiti air terjamin bersih.” – Pak Hamid (Pengusaha Restoran).

COWAY CORE

5 Sebab Pentingnya Penapis Air Kepada Kita?

  • KESIHATAN Dapat mengelakkan dari dijangkiti penyakit-penyakit berbahaya seperti keracunan makanan, penyakit cacing, kolera dan sebagainya disebabkan air yang tercemar.Terhindar dari bahaya klorin, racun perosak dan logam berat (seperti merkuri) yang mungkin terdapat di dalam air paip.
  • KESELAMATAN Dapat mengurangkan risiko renjatan elektrik walaupun mesin penapis air beroperasi dalam jangka masa yang lama.Dengan fungsi Child Lock yang terdapat di penapis air Coway, risiko anak-anak bahkan kita sendiri terkena air yang bersuhu sangat panas dapat dikurangkan
  • MESRA ALAM Apabila adanya penapis air Coway ini, automatik anda tidak perlu membeli air mineral berbotol-botol di luar sana. Maka pencemaran alam sekitar yang melibatkan botol-botol dapat dikurangkan
  • MUDAH DAN CEPAT Hati isteri mana yang tidak gembira jika kerja-kerja harian mereka dipermudahkan. Tidak perlu memasak air menggunakan cerek elektrik yang mengambil masa yang lama. Terutama ketika tiba waktu2 kecemasan tetamu datang mengejut ke rumah. Dengan Coway hanya perlu tekan sahaja sudah dapat air mengikut suhu yang diidamkan.
  • JIMAT Hanya dengan RM2.80 sehari, anda dapat menikmati air yang sangat bersih dan berkualiti. Berbanding jika anda harus membeli air di luar 1 botol air mineral sahaja sudah berharga RM1.80, takkan nak minum 1 botol sehari sahaja kan? 🤗

Di laman web ini Anis boleh bantu anda untuk mendapatkan produk-produk berkualiti dari Coway dengan harga yang sangat berpatutan! Jika ada sebarang pertanyaan atau sekiranya anda adalah pelanggan Coway dan mempunyai sebarang masalah juga boleh hubungi Anis (013-6330693)

Nak sihat dan ceria dengan COWAY? Jom cepat-cepat hubungi Anis! Pelbagai HADIAH MISTERI yang menarik menanti anda!